Download
Wellness katalog
wellness_katalog_2018_dk (6).pdf
Adobe Acrobat Document 11.1 MB

Planeten Jorden har et naturligt magnetfelt, som påvirker alt.

Alt levende er afhængigt af svage indre magnetfelter, som kontrollerer hjerterytmen, hjernebølgerne, nerveimpulserne og meget andet. Hver eneste celle i kroppen danner energi og er påvirket af magnetfelter. De er som små batterier, der også påvirkes udefra. Vi er elektromagnetiske væsener. Vi svinger med jordens magnetfelt og er udviklet i samklang med dette.

Vores moderne livsstil, gør at vi ikke har den samme direkte kontakt til naturens magnetiske påvirkninger som tidligere. Magnetsmykkerne kan være med til at kompensere for dette og med deres energi bidrage til at gøre din verden mere farverig, levende og afbalanceret.

 


Et lille eksempel på de mange smukke og nyttige magnetsmykker, siddepuder og meget mere. Klik på linket til det store katalog nedenfor og se resten.


 

Tryk på knappen download for at se kataloget, eller på knappen webshop for direkte adgang til shoppen. I webshoppen kan du vælge sprog, f.eks. engelsk. Beskrivelserne vil så være på engelsk, da dansk desværre endnu ikke er en mulighed.

Alle priserne er dog i danske kroner. God fornøjelse.

 


Download
Katalog 2018 - 2019
katalog_2019_dk.pdf
Adobe Acrobat Document 28.3 MB

Når du begynder at bruge magnetsmykker, udskiller du den første uge masser af affaldsstoffer, så drik rigeligt med væske.

Blodet bliver iltet og ofte så meget, at mange kan mærke det med det samme. det føles som varme eller en prikkende fornemmelse, ofte mest de første timer.

Du skal bære dit magnetsmykke så meget som muligt og minimum 6 timer dagligt. De fleste mærker en effekt meget hurtigt, men hos få  kan der gå op til 3 mdr.  Ca. 85% vil have en effekt af magnetsmykkerne.

Vær opmærksom på, at der kan komme en kortvarig forværring af smerter / skavanker. Det betyder, at din krop reagerer på den udrensning, der er sat i gang.  DRIK derfor rigeligt med vand!

Folk med pacemaker og gravide, må ikke bruge magnet smykker.