Efteråret banker på

Nu er stormen begyndt at ruske og rive. Det pisker mod huden og er starten på en række forkølelser og andre virusinfektioner.

Huden i ansigtet har nydt godt af frisk luft og sol igennem sommeren. Såvel sol, som blæst har dog også en udtørrende effekt.

For at beholde den friske farve, er en god blodgennemstrømning af huden alfa og omega. Huden bliver bedre iltet og affaldsstofferne bliver transporteret væk.

Med ultralyds hudplejesættet, øges blodstrømningen betragteligt. Porerne bliver renset i dybden uden kemikalier. Den gode creme bliver ved hjælp af ultralyden transporteret meget dybere ind i hudens lag med en bedre effekt, som resultat. Ultralydens bakteriedræbende effekt er med til at tage hud irritationer og infektioner i opløbet. Min længerevarende tilstopning af et næsebor, forsvandt ganske overraskende ved min ansigtsbehandling, hvilket viser noget om den dybde ultralyden trænger ind i.

Den fantastiske velvære og den glød, som min hud fik efter en afslappet behandling foran TV, ønsker jeg, at du kære læser af min blog også får, for slet ikke at nævne følelsen af en silkeblød hud.

Rynkerne får en ekstra omgang med collagen eller siliciumcremen, som i forening giver en effekt lig "Botox" på en meget mildere og mere naturlig måde.

Skynd dig at komme i gang med ultralydshudplejen til ham og til hende og bevar en flot og sund hud igennem vinteren.

Write a comment

Comments: 0