Ultralydsprodukter:   Obs! Tandbørster fungerer kun rigtigt med den ultralydsledende tandpastaAlle sejlere ved at bådens bund med jævne mellemrum skal renses for bevoksninger, ellers kan der opstå store skader, som koster. Forestil jer at vores tænder reagerer ligesådan på plak og tandsten. Skaden mærkes måske først når tandoverfladen under tandkødsranden eller mellem tænderne, er så ru som en bundgarnspæl og er blevet et paradis for de uønskede bakterier. Ingen rar tanke vel? Ultralyden kommer helt der ind og ned, hvor de andre tandbørster ikke når ved deres mekaniske påvirkning. Nænsom og uden skrubning også ved implantater og tandbøjler.


Ultralyd har været brugt i over 30 år indenfor sundhedssektoren. Hvor mange har ikke det første billede af deres barn, taget ved ultralydsscanningen under graviditeten? En del har prøvet ultralydsbehandling af ømme muskler. De fleste af os får ultralydsrenset vores tænder, når plak og tandsten skal fjernes hos tandlægen. At holde plak og tandsten nede på et minimum, er den bedste forudsætning for at undgå paradentose. Alt efter hvordan vores tænder sidder i munden, kan det være meget svært, at få renset dem, så godt som man kunne ønske sig. Ultralydstandbørsten renser i dybden, tandkødslommerne, mellem tænderne og alle de vanskelige steder, uden at "skrubbe" eller slibe tænderne.  Giver øget renhed og velvære i tandkødet og giver plak og tandsten kamp til stregen.


PRAKTISK INFORMATION:

Da det er blevet meget dyrt og langsomt at sende i Danmark, har jeg valgt at nedlægge min personlige shop og lade jer købe direkte i Tyskland hos Emmi-club.

Emmi er et velrenommeret tysk firma. Hvis I bruger linket til  Emmi-Club, som ikke er på dansk ( engelsk kan vælges), gør I den største del af arbejdet selv og kan derved spare nogle penge. Hvis I opretter jer som fordelskunder sparer i 10% på jeres varekøb. Portoen er ca. 10 Euro.

Jeg har også sat links direkte under de forskellige varegrupper, som gør det hurtigere for jer, at finde varerne.

God indkøbslyst :-)

 


Basis sets:

Emmi- dent PLATINUM  basis set:

indeholder 1 hånddel med bip efter 6 sek. brug, bedre batteri, auto sluk efter 6 min. 1 tandbørste hoved, oplader og 1 tube tandpasta.  Pris fra 189,90 Euro + porto

 

Påsketilbud

Sjov tandbørste, begrænset antal, sendes direkte fra Emmi i Tyskland

Kun 119 Euro + fragt

Emmi-dent METALLIC basis set

Basis set med 1 lader, 1 hånddel, 1 børste hoved, 1  tube tandpasta à 75ml. Priser fra 99 Euro + porto

En verdensnyhed Emmi dent Care:

Den nyeste lydløse og vibrationsfrie ultralydstandbørste, specielt fremstillet til mennesker, der har det dårligt med lyde og vibrationer ved tandbørstning. Batteri med lang levetid. Bip efter 6 sek., som dog kan stilles fra. Indeholder blå hånddel, lader, et tandbørste hoved til voksne og 1 tube tandpasta 75ml.

Pris: Fra 199,90 Euro + portoAlle Emmi-dents ultralydsledende tandpastaer indeholder ingen gluten, nanopartikler eller mikroplastik. Effekten opnås ved at der opstår en mængde mikrobobler, som kan trænge ind alle vegne og sammen med ultralydsbølgerne  optimerer effekten. Emmi-dents tandpastaer er uden slibemidler. Se link til indholdsstoffer øverst på siden.


Platinum tandbørstehoveder.

Flere modeller og pakker. Pris fra 15,90  Euro + porto OBS! kan kun bruges til Platinum modellen!!

Tilbehør til ultralydstandbørsterne se flere produkter og priser via linket til shop


Metallic tandbørstehoveder.

Flere modeller og pakker. Pris fra 13,90 Euro + porto.  Passer ikke til tandbørster af mærket Platinum!


Emmi-dent tandpasta, 75ml.

Kids til børn, fresh med pebermynte smag, whitening til hvidere tænder og Nature Calcium, veganer og uden fluor. Sælges enkeltvis og i pakker. Pris fra 2,98 Euro +  porto