Hvem er jeg?

En moden kvinde med mange års erfaring indenfor sundhed.

Jeg er uddannet sygeplejerske og akupunktør, med stor fokus på velvære og livskvalitet.

Derudover har jeg uddannelser indenfor rejse- og ejendomsmæglerbranchen.

Jeg er en rejsefreak og livsnyder. De senere år har bragt min kreative del op i lyset, med et par opfindelser som resultat.

 

Det at kunne leve livet så aktivt, som muligt efter ens egen opskrift, har altid ligget mig meget på sinde.

Selvforkælelsen og følelsen af at se godt ud giver de fleste en masse livskvalitet. Mange nyder sjove eller smukke smykker, til at sætte lidt kulør på tilværelsen og dermed øge selvtilfredsheden.

 

Med alderen kommer der uundgåeligt tegn på, at ens krop har været på arbejde i mange år.

Mit udgangspunkt er, at finde og tilbyde produkter, som hjælper med til at forbedre eller bevare den gode sundhed så længe som muligt. Produkter med så lidt kemi som muligt og uden kendte bivirkninger.

Et velfungerende immun system er den bedste basis for at føle sig i form, holde sygdomme fra døren og kunne udnytte sin krop optimalt.

De nye CBD produkter, som jeg har fundet, forventer jeg mig meget af og håber at kunne dele dem med andre. Følg med på siden, hvor brugernes erfaringer bliver fastholdt.

 

Kampen mod plak og paradentose er så vigtig, både i forhold til at få sundere tænder og tandkød og i forhold til den almene sundhed, som kan blive påvirket af sygdomme i mundhulen. Dertil kommer den økonomiske gevinst ved færre tandlægebesøg. Pæne tænder sætter de fleste pris på.

 

En flot ansigtshud er noget af det første, som andre bevidst eller ubevidst lægger mærke til. Den er en vigtig del, af vores udstråling. Hvorfor ikke beholde den smukke hud, så længe som muligt? Ultralyds behandlingen af ansigtet er ren og skær selvforkælelse, såvel fysisk som psykisk. Den er det boost for det selvværd, som følelsen af at se godt ud giver en.

 

De smukke magnet smykker både pynter og giver ens krop en energi, der styrker kroppen uden at skade. Et stort udvalg, der forener det smukke med det nyttige. Er det ikke en god tanke, at bære et smukt smykke og vide, at det gør noget godt for én imens?

 

De bedste hilsner til alle

 

Marianne Hansen