Ultralydsbørsten fungerer bedst med den ultralydsledende creme, men kan bruges uden. Cremerne er uden parabener, nanopartikler og mikroplastik og er udviklet uden dyreforsøg.


En selvforkælelse, en mikromassage, der øger blodgennemstrømningen. Ultralyden trænger dybt ind i porerne, renser og giver en "peeling" uden kemi. Styrker hudens egne regenererende kræfter. De gode cremer strammer og fugter huden. Kan også anvendes uden ultralyd, men uden den samme virkning. Intet pres eller gnidning på huden, en ekstrem skånsom dybde behandling af huden.

Udover en dejlig følelse i huden, gav min første behandling med Emmi-skin en bonus effekt, da en langvarig tilstopning af det ene næsebor forsvandt som dug for solen.


PRAKTISK INFORMATION:

Da det er blevet meget dyrt og langsomt at sende i Danmark, har jeg valgt at nedlægge min personlige shop og lade jer købe direkte i Tyskland hos Emmi-club.

Emmi er et velrenommeret tysk firma. Hvis I bruger linket til  Emmi-Club, som ikke er på dansk ( engelsk kan vælges), gør I den største del af arbejdet selv og kan derved spare nogle penge. Hvis I opretter jer som fordelskunder sparer i 10% på jeres varekøb. Portoen er ca. 10 Euro.

Jeg har også sat links direkte under de forskellige varegrupper, som gør det hurtigere for jer, at finde varerne.

God indkøbslyst :-)

 


Emmi-skin Sport Bio-MYO set 

 

Ultralyds set masserer i dybden og er med Bio-Myo gelen velegnet til lindring af spændinger og sportsskader

Pris fra 152,90 Euro + porto

 

Emmi-skin -Intense basis set

Basis set med hånddel,  ultralyds- hoved, oplader, en  krukke med Hyaluron creme og en termoskum. Til dybdemassage, der blidt renser og øger blodgennemstrømningen. Hyaluron tilfører fugtighed og termoskum varme. Ultralyden hjælper produkterne med at trænge bedre ind i huden. Pris fra 169,90 Euro+ porto.

Thermoeffekt skum

 

Varmeterapi ved led-og muskelsmerter. Øger blodcirkulationen og løsner spændinger. Vælg enkelt eller dobbeltpakke.

Pris fra 39,90 Euro+ porto

Emmi-skin Anti-Aging Hyaluron serum. 15ml

Hyaluron syren er med til at regulere hudens fugtighed. Sammen med 5 andre aktive stoffer i serummen, trænger den hurtigt ind og giver ansigtshuden et friskere udseende. Meget, meget drøj. Pris fra 59,90 Euro+ porto

Emmi-skin Sport Termoeffekt set

Ultralyds apparat til dybdegående massage og med varmeeffekt af termoskummet. Velegnet til ømme muskler og sportsskader.

Priser fra 152,90 Euro + porto

 

Emmi-skins 3 basis ultralydscremer.

Hyaluron cremen er den creme, der trænger dybest ned i huden og holder på fugtigheden. Den trænger meget hurtig ind i huden, som føles silkeblød og giver også lidt glød. Det er den bedste fugtighedscreme også ift. mine eksemer, som jeg nogensinde har brugt. Hyaluron cremen er blevet min daglige fugtigheds creme.

Silizium cremen bruges i de dybe rynker. Collagen cremen er opstrammende og bruges der, hvor huden er mere løs, ved poser under øjnene og lignende. Alle tre cremer er meget drøje og der skal kun bruges meget små mængder. Effekten øges ved brug af ultralyds apparatet f. eks. 1 - 3 gange om ugen. De kan købes enkelvis fra 34,90 Euro og i sæt fra 105,90 Euro + porto

Emmi Bio Myo massage gel 150ml

Velegnet ved muskel- og ledsmerter. Ved massage med ultralydsapparatet  kommer effekten af ultralyden og gelens indhold af lindrende planter i dybden af musklerne. Pris fra 24,89 Euro + porto

   

Emmi-Beauty Hydra Lift creme, 30ml.

Med Æble stamceller til alle aldre.

Pris fra 49,90 Euro + porto 

Emmi-Beauty-Intensive Body forming lotion 150ml.

Celle stofskiftet øges af Silizium og giver en strammere hud. Kan med fordel bruges sammen med Emmi-skin ultralyds apparat for ekstra dybdegående effekt. Pris fra 12,90 Euro + porto